West African Percussion with Michael Afolayan for all levels


(scroll down for english)

Aφρικανικά Κρουστά Δυτικής Αφρικής με τον Michael Afolayan για όλα τα επίπεδα

Η βάση των δυτικοαφρικάνικων κρουστών είναι η πολυρυθμία, η σύνθεση τριών ή περισσότερων ρυθμικών μοτίβων που απαρτίζουν έναν ρυθμό.

Στα μαθήματα αυτά ερχόμαστε σε επαφή με τη δυναμική και θεραπευτική ιδιότητα της πολυρυθμίας μέσα από αφρικάνικους παραδοσιακούς ρυθμούς, εμπλέκοντας τη φωνή και το σώμα, δημιουργώντας μια βιωματική εμπειρία που προάγει την έκφραση και το ομαδικό πνεύμα. Τα όργανα που μαθαίνουμε είναι το djembe και τα dundun. Oι μαθητές μπορούν να παρακολουθούν και άλλα μαθήματα κρουστών στο Anasa, ώστε να μπορούν να κάνουν εξάσκηση και σε μικτά επίπεδα

Tα εργαστήρια ξεκινάνε 3 Οκτωβρίου

Μαθήματα αρχαρίων κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 19:00

Κοστος ομαδικών εργαστηρίων: 40 ευρώ το μήνα και 10 ευρώ η ετήσια εγγραφή στη σχολή

Κόστος Ιδιαίτερων Μαθήματων: 15 ευρώ ανά μάθημα και  10 ευρώ η ετήσια εγγραφή στη σχολή

Πληροφορίες και συμμετοχές: info@anasa.org.gr – 694 799 3750

*απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

 

West African Percussion with Michael Afolayan for all levels.

The basis of West African percussion is polyrhythm. The synthesis of three or more rhythmic motifs make up rhythms. In these lessons we come in contact with the dynamic and therapeutic properties of polyrhythms through African traditional rhythms, involving voice and body, creating an interactive experience that promotes individual expression and team spirit. The instruments we learn are called djembe and dundun. Students may attend other percussion classes of Anasa as well as participate in practice sessions of mixed levels.

Workshops starts at 3th October

Beginners Workshops every Monday and every Tuesday at 19:00

Group Workshops: 40 euro per month, plus Annual Registration fee 10 euro

Private lessons: 15 euro drop in, plus Annual Registration fee 10 euro


information & participations: info@anasa.org.gr – 694 799 3750

*registration required

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.